Mari Berkongsi Impian Dan Harapan

Monday, May 4, 2009

Anak Muda & Perjuangan

Apabila dikenang peristiwa lampau.. segala kekusutan dan kekalutan telah menjadi hidangan yang semestinya ditelan dengan seluruh paksaan. Tanpa upaya dan kudrat yang dipenjara, hanya jiwa yang masih menggunung mengharapkan lahirnya pejuang yang berhati mulia...

Anak-anak muda hari ini.. lahirnya dari idealisma ikhlas, murni dan penuh iltizam.. mengharapkan jalan yang terang mengiringi perjuangan merentas sempadan kekusutan dan kekalutan.

Hari ini anak-anak muda semakin mengerti tentang apa yang diingini dan corak perjuangan yang perlu ditelusuri... lahirnya bergenerasi pemimpin bersilih ganti..

Anak-anak muda hari ini amat-amat berharap agar PKR dan Pakatan Rakyat amnya terus mencorak dan menterjemahkan segala bentuk demi pembaharuan Malaysia.

Ayuh pejuang-pejuang tunjukkan jalan untuk kami... bawalah kami bersama kerana kami tidak mahu leka diperbodohkan dan dikecewakan oleh mereka-mereka perosak negara.

AMK Padang Serai menyahut dan bersedia untuk bersama-sama dan terus mara walaupun berbagai halangan dan rintangan datang tanpa diundang...

Kepada mereka-mereka yang diluar sama.. yang masih sayangkan perjuangan, hampirilah kami kerana kami memerlukan sokongan dan bantuan demi sebuah perjuangan.

Anak Muda & Perjuangan adalah suatu kisah perjalanan dan AMK Padang Serai adalah sebahagian catatan untuk melengkapkan kejayaan kearah pembaharuan.