Mari Berkongsi Impian Dan Harapan

Saturday, May 9, 2009

Mesyuarat PKR Bahagian Padang Serai

Setelah kerusi Ketua Bahagian PKR Bahagian Padang Serai dikosongkan lebih sebulan yang lalu oleh Cikgu Hamid Bin Othman, PKR Bahagian Serai masih meneruskan aktiviti dan mesyuarat bulanan seperti biasa.

Mesyuarat kali ini di pengerusikan oleh Saudara Jamarudin Bin Abu Hassan (Timbalan Ketua Bahagian) yang telah memangku jawatan sebagai Ketua Bahagian PKR Padang Serai.

Ianya telah diadakan pada :-

Tarikh : 8hb Mei 2009
Masa : 9:00 mlm
Tempat : Pejabat Pusat Khidmat ADUN Lunas

Beberapa wakil AMK Bahagian Padang Serai yang diketuai oleh Saudara Hazim Bin Selimin turut serta didalam mesyuarat kali ini dan yang lebih memberangsangkan
bilamana MKK PKR Bahagian Padang Serai turut dijemput bersama-sama untuk melihat dan mengikuti perkembangan semasa PKR Bahagian Padang Serai.

YB N. Gobalakhrisnan (Ahli Parlimen Padang Serai) turut bersama-sama didalam mesyuarat kali ini dan telah berkongsi maklumat-maklumat terkini serta persediaan
untuk menghadapi PRK DUN Penanti.

AMK Bahagian Padang Serai melihat dan akan memberi sokongan padu kepada pemangku Ketua Bahagian PKR Bahagian Padang Serai iaitu Saudara Jamarudin Bin Abu Hassan untuk memartabatkan kembali maruah yang sedikit tercalar suatu ketika dahulu.

AMK Bahagian Padang Serai juga menyeru agar semua ahli PKR Bahagian Padang Serai terus memberikan sokongan padu kepada PKR Bahagian Padang Serai dan juga sentiasa bersedia untuk berganding bahu didalam program-program yang akan diadakan.

Semoga usaha yang baik dan keharmonian yang ditunjukkan didalam mesyuarat tersebut dapat dikekal dan dipertingkatkan.....